Petrila
+40 0746 653 576
contact@ithd.ro
in Romania

2023

Despre noi

Bine ați venit la Digital Edge SRL

Suntem o companie inovatoare în domeniul tehnologiei, cu sediul în Petrila, România. Suntem mândri să facem parte din grupul de firme Novus Web și să fim lideri în furnizarea de soluții de web development, web design, promovare SEO, consultanță IT, integrare AI, dezvoltare machine learning, mentenanță și suport tehnic.
La Digital Edge, oferim servicii de înaltă calitate pentru companii mici și mijlocii, dar și pentru startup-uri în creștere. Avem o echipă tânără și talentată, formată din profesioniști pasionați de tehnologie, care sunt dedicați să vă ajute să vă atingeți obiectivele în mediul digital.
Prin intermediul website-ului nostru principal, ITHD.RO, ne prezentăm serviciile și soluțiile noastre inovatoare. Numele ITHD este un acronim pentru IT Hunedoara, un tribut adus regiunii noastre și pasiunii noastre pentru tehnologie. Aici veți găsi informații detaliate despre serviciile noastre și modul în care vă putem ajuta să vă dezvoltați afacerea.

Profesionalism Garantat

+

Websiteuri Create

+

Clienti Multumiti

Proiecte in lucru

Specialisti

Inteligenta Artificiala

În era digitală în continuă evoluție, integrarea inteligenței artificiale în afaceri devine din ce în ce mai importantă. La Digital Edge, suntem specializați în această domeniu și suntem gata să vă ajutăm să valorificați puterea datelor și să luați decizii mai inteligente și mai rapide.

Integrarea inteligenței artificiale în afaceri oferă numeroase avantaje. Prin analizarea și înțelegerea datelor, puteți obține o perspectivă mai profundă asupra clienților, a proceselor interne și a pieței. Aceasta vă permite să identificați tendințe, modele și oportunități ascunse, care vă pot conduce spre acțiuni mai informate și mai eficiente.

 

Dezvoltare Machine Learning

Serviciile noastre de dezvoltare machine learning reprezintă o parte esențială a ofertei noastre la Digital Edge. Suntem dedicați să vă ajutăm să profitați la maximum de puterea inteligenței artificiale și a învățării automate pentru a obține rezultate inovatoare și de impact în afacerea dumneavoastră.

Echipa noastră de specialiști în machine learning este experimentată în dezvoltarea și implementarea soluțiilor personalizate, adaptate nevoilor specifice ale afacerii dumneavoastră. De la analiza datelor până la crearea modelelor și algoritmilor de învățare automată, oferim o gamă largă de servicii care vizează îmbunătățirea proceselor și luarea deciziilor bazate pe date.

Mentenanță și Suport Tehnic

Suntem aici pentru a vă oferi asistență continuă și suport tehnic pentru soluțiile digitale dezvoltate de noi. Vă ajutăm să mențineți funcționalitatea și securitatea în mediul online.

Colaborăm cu companii de top precum Google, AWS și Microsoft Azure, având competențele și acreditările necesare pentru a oferi serviciile acestora. Aceste parteneriate ne permit să vă oferim soluții tehnologice avansate și să vă ajutăm să obțineți rezultate durabile în mediul digital.

La Digital Edge, ne mândrim cu prețurile noastre accesibile, fără a compromite calitatea serviciilor noastre. Ne dorim ca fiecare afacere, indiferent de mărimea sa, să aibă acces la tehnologia de vârf și să beneficieze de o prezență online puternică.

Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu dumneavoastră și să vă ajutăm să transformați afacerea dumneavoastră în era digitală. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre nevoile dumneavoastră și cum putem crea soluții personalizate pentru a vă sprijini în succesul dumneavoastră.

× Scrie-ne pe WhatsApp