Petrila
+40 0746 653 576
contact@ithd.ro
Portfolio Image

Descriere

Edmentum este un portal online de învățare creat în platforma Drupal, care oferă o gamă largă de servicii și resurse educaționale. Acest proiect a implicat dezvoltarea unui mediu virtual de învățare, servicii de tutoriale Apex și consultanță educațională. Până în prezent, website-ul a înregistrat peste 400.000 de înscrieri, ceea ce demonstrează succesul și impactul său în domeniul învățării online.

Unul dintre aspectele esențiale ale proiectului Edmentum a fost dezvoltarea unui mediu virtual de învățare avansat. Echipa Digital Edge a utilizat platforma Drupal pentru a crea un portal interactiv și personalizat, care permite accesul la cursuri și resurse educaționale într-un mod flexibil și eficient. Utilizatorii beneficiază de o experiență de învățare interactivă, pot urmări progresul învățării și pot colabora cu alți studenți și profesori prin intermediul instrumentelor integrate.

Serviciile de tutoriale Apex au reprezentat o componentă cheie a proiectului Edmentum. Prin intermediul acestor tutoriale, studenții au avut posibilitatea de a-și consolida cunoștințele și abilitățile în diverse domenii. Echipa Digital Edge a lucrat îndeaproape cu Edmentum pentru a dezvolta tutoriale relevante și captivante, care să ofere o experiență de învățare eficientă și satisfăcătoare.

Consultanța educațională a reprezentat o altă componentă importantă a proiectului. Digital Edge a furnizat consultanță specializată în domeniul educațional, oferind îndrumare și soluții personalizate pentru nevoile specifice ale Edmentum. Aceasta a contribuit la dezvoltarea și îmbunătățirea constantă a platformei, asigurându-se că aceasta răspunde cerințelor și așteptărilor clienților.

Până în prezent, Edmentum a avut un impact semnificativ în industria învățării online, cu peste 400.000 de înscrieri înregistrate pe website. Acest lucru demonstrează succesul și încrederea pe care studenții și instituțiile educaționale le-au acordat platformei.

Prin intermediul acestui proiect, Digital Edge a demonstrat abilitatea lor de a crea soluții personalizate și scalabile în domeniul educației online, utilizând platforma Drupal. Edmentum reprezintă un exemplu de succes al modului în care Digital Edge contribuie la transformarea învățământului prin intermediul tehnologiei, oferind o experiență de învățare interactivă și accesibilă pentru studenți și educaționaliști din întreaga lume.

Descrierea Proiectului

  • Categoria UI/UX Design
  • FInalizat Martie 11, 2022
  • Website: https://www.edmentum.com/
× Scrie-ne pe WhatsApp