Petrila
+40 0746 653 576
contact@ithd.ro
Portfolio Image

Descriere

Suntem mândri să vă prezentăm unul dintre cele mai recente proiecte finalizate cu succes de către echipa noastră la Digital Edge SRL. Pe data de 4 august 2023, am finalizat cu succes un proiect inovator pentru clientul nostru de încredere, LitereVolumetriceRVO.ro.

Obiectivul principal al proiectului nostru a fost să aducem un aer proaspăt și modern website-ului LitereVolumetriceRVO.ro. Cu o abordare strategică și creativă, am realizat un redesign complet al platformei lor web, aducându-i o nouă estetică captivantă și o experiență de utilizare îmbunătățită pentru vizitatori.

Un aspect esențial al proiectului a fost integrarea unei galerii foto interactive. Am dezvoltat o galerie foto ușor de navigat, care permite clienților să exploreze cu ușurință portofoliul bogat al produselor de litere volumetrice oferite de LitereVolumetriceRVO.ro. Prin intermediul acestei galerii, vizitatorii pot vedea cu ușurință produsele și serviciile oferite, inspirându-se și luând decizii informate.

De asemenea, am implementat un magazin virtual puternic, bazat pe platforma WooCommerce, pentru a permite clienților să cumpere produsele dorite cu ușurință și securitate. Integrarea acestei platforme de e-commerce a fost esențială pentru a facilita procesul de cumpărare, oferind o experiență de achiziționare fluentă și intuitivă.

Echipa noastră dedicată a colaborat strâns cu echipa LitereVolumetriceRVO.ro pe parcursul întregului proiect, ascultând cu atenție nevoile și cerințele lor specifice. Am luat în considerare feedback-ul lor și am livrat o soluție personalizată, adaptată perfect pentru a evidenția distinctivitatea brandului și a îmbunătăți vizibilitatea și conversiile pe website.

Rezultatul final a fost o platformă web uimitoare și funcțională, care transmite în mod eficient identitatea vizuală a companiei LitereVolumetriceRVO.ro și încântă vizitatorii cu o navigare simplă și o experiență interactivă captivantă.

La Digital Edge SRL, suntem dedicați să oferim soluții digitale de înaltă calitate și inovatoare pentru clienții noștri. Prin acest proiect de redesign, galerie foto și magazin virtual WooCommerce, am demonstrat din nou că nevoile clienților noștri sunt întotdeauna în centrul muncii noastre, iar succesul lor este o realizare pentru întreaga echipă.

Vă mulțumim că ne-ați ales să vă susținem în dezvoltarea online a afacerii voastre, iar pentru orice proiect viitor, suntem gata să oferim întotdeauna servicii de înaltă calitate și soluții digitale de ultimă generație.

Descrierea Proiectului

Realizat de

Digital Edge

  • Categoria UI/UX Design
  • Proiect Finalizat August 4, 2023
  • Website: https://literevolumetricervo.ro/
× Scrie-ne pe WhatsApp