Petrila
+40 0746 653 576
contact@ithd.ro
Portfolio Image

Descriere

lwbc.org.uk este website-ul Bisericii Baptiste Limbrick Wood din Coventry, Marea Britanie. Proiectul a fost inițiat pentru a recupera și gestiona fișierele audio și video ale bisericii care se aflau pe un server stricat. Echipa Digital Edge a abordat această provocare și a oferit soluții eficiente și inovatoare pentru a-și atinge obiectivele.

În primul rând, a fost necesară recuperarea fișierelor audio și video de pe serverul defect. Digital Edge a recomandat o soluție de stocare în cloud, care asigură siguranța și accesibilitatea fișierelor. Prin migrarea acestor fișiere într-un mediu cloud fiabil și scalabil, biserica a putut să-și protejeze și să-și gestioneze colecția de conținut audio și video într-un mod mai eficient.

Pe lângă recuperarea fișierelor, Digital Edge a dezvoltat și personalizat un design atractiv și funcțional pentru website-ul lwbc.org.uk. Acest design reflectă valorile și identitatea bisericii, oferind o experiență online plăcută și intuitivă pentru vizitatori.

De asemenea, echipa Digital Edge a creat trei plugin-uri personalizate în platforma WordPress pentru a îmbunătăți funcționalitatea website-ului. Pluginul pentru predici permite bisericii să încarce și să gestioneze predici în mod facil și să le ofere vizitatorilor acces simplu la învățăturile lor. Pluginul pentru giving facilitează procesul de donații și colectare de fonduri online, oferind membrii bisericii o modalitate simplă și sigură de a contribui financiar. Pluginul pentru Evenimente, cu calendar inclus, permite bisericii să-și organizeze și să-și promoveze evenimentele și întâlnirile speciale, oferind membrilor și vizitatorilor informații actualizate despre programul bisericii.

Durata proiectului a fost de aproximativ 2 luni, în care echipa Digital Edge a lucrat strâns cu Biserica Baptista Limbrick Wood pentru a asigura că toate cerințele și obiectivele au fost îndeplinite în mod satisfăcător. Rezultatul final a fost un website funcțional, atractiv și ușor de gestionat, care îndeplinește nevoile specifice ale bisericii și oferă o experiență online plăcută pentru comunitatea lor.

Prin intermediul acestui proiect, Digital Edge a demonstrat abilitatea lor de a oferi soluții personalizate și eficiente, adaptate nevoilor specifice ale clienților lor. lwbc.org.uk este un exemplu de succes al modului în care Digital Edge livrează soluții inovatoare și de calitate, contribuind la consolidarea prezenței online a bisericii și îmbunătățirea comunicării și angajamentului cu comunitatea lor religioasă.

Descrierea Proiectului

  • Categoria Web Development
  • Proiect Finalizat Iunie 22, 2023
  • Website: http://lwbc.org.uk
× Scrie-ne pe WhatsApp