Petrila
+40 0746 653 576
contact@ithd.ro
Studiu de Caz

Incident Hacking - LWBC

Download (2.6 MB)

Soluții inovatoare pentru amenințările cibernetice.

La Digital Edge, ne angajăm să vă oferim soluții de securitate IT de înaltă calitate, care să asigure protecția și integritatea afacerii dvs. Indiferent de domeniul în care vă desfășurați activitatea și de dimensiunea afacerii dvs., echipa noastră de experți în securitate IT vă stă la dispoziție pentru a vă oferi servicii personalizate și orientate către succesul dvs. într-un mediu digital tot mai complex și amenințător.

Tel

0746 653 576

Siguranță în fiecare bit: soluții complete de securitate IT pentru afacerea ta.

Digital Edge ofera servicii de securitate IT pentru a proteja afacerile și datele sensibile de amenințările cibernetice din ce în ce mai avansate. Echipa noastră de experți în securitate IT lucrează cu dăruire și profesionalism pentru a vă oferi soluții de securitate personalizate, adaptate nevoilor și riscurilor specifice ale afacerii dumneavoastră. Iată câteva dintre domeniile noastre cheie de experiență în securitatea IT:

  • Evaluarea vulnerabilităților
  • Securitatea rețelelor
  • Securitatea aplicațiilor
  • Securitatea datelor
  • Formare și conștientizare
  • Răspuns la incidente

Evaluarea vulnerabilităților

Realizăm evaluări complete ale infrastructurii dvs. IT pentru a identifica și remedia vulnerabilitățile potențiale. Acest proces cuprinde scanări de securitate, audituri și analize aprofundate, pentru a asigura o protecție solidă împotriva amenințărilor cibernetice.

Securitatea rețelelor

Implementăm soluții avansate de securitate a rețelei, inclusiv firewalls, sisteme de detecție a intruziunilor și monitorizare a traficului, pentru a proteja rețelele dvs. de accesul neautorizat și de atacurile cibernetice.

Securitatea aplicațiilor

Asigurăm protecția aplicațiilor dvs. împotriva vulnerabilităților și a atacurilor, prin utilizarea unor metode avansate de testare și auditare a securității aplicațiilor. Identificăm și remediem eventualele breșe de securitate, asigurând astfel protecția datelor dvs. și a utilizatorilor.

Securitatea datelor

Vă ajutăm să implementați măsuri de securitate pentru protejarea datelor sensibile, inclusiv criptarea datelor, autentificare puternică și politici riguroase de gestionare a accesului. De asemenea, oferim soluții de backup și recuperare a datelor pentru a vă asigura că aveți întotdeauna o copie sigură a informațiilor critice.

Formare și conștientizare

Organizăm sesiuni de formare și conștientizare în securitatea IT pentru a instrui angajații dvs. cu privire la practicile recomandate și la amenințările cibernetice actuale. Aceasta contribuie la creșterea nivelului de securitate în cadrul organizației și la prevenirea atacurilor provocate de erori umane.

Răspuns la incidente

Oferim servicii de gestionare a incidentelor de securitate, inclusiv detecție, investigații, remediere și recuperare a datelor în caz de atacuri cibernetice sau violări de securitate. Echipa noastră reacționează prompt și eficient pentru a minimiza impactul și pentru a restabili siguranța și integritatea sistemelor dvs.

× Scrie-ne pe WhatsApp