Petrila
+40 0746 653 576
contact@ithd.ro
Studiu de caz

Web Development - Connect

Download (2.6 MB)

De ce noi?

La Digital Edge, suntem dedicați furnizării de soluții web complete, care să acopere atât dezvoltarea aplicațiilor, cât și managementul și administrarea infrastructurii de servere. Ne străduim să utilizăm cele mai bune tehnologii și servicii pentru a asigura performanță, securitate și scalabilitate pentru aplicațiile dumneavoastră. Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre proiectul dumneavoastră și pentru a afla cum vă putem ajuta să vă îndepliniți obiectivele în mediul online!

Tel

0746 653 576

Web Development

La Digital Edge, ne angajăm să dezvoltăm soluții web personalizate și inovatoare, folosind tehnologii de ultimă generație. Cu o echipă experimentată de dezvoltatori talentați, suntem dedicați să creăm aplicații web performante, scalabile și sigure. Iată câteva dintre tehnologiile pe care le utilizăm:

  • React
  • WordPress
  • Django
  • Drupal
  • Vue

Server Management și Administrare:

La Digital Edge, înțelegem importanța unei infrastructuri de servere stabile și securizate pentru buna funcționare a aplicațiilor web. Oferim servicii complete de server management și administrare pentru a vă asigura că site-ul dumneavoastră funcționează fără întreruperi și cu performanță optimă. Colaborăm cu platforme de top precum AWS (Amazon Web Services), Azure și Cloudflare pentru a vă oferi soluții de hosting scalabile, redundante și sigure. Echipa noastră de experți în administrarea serverelor se ocupă de configurare, monitorizare, actualizări de securitate, backup-uri și optimizare a serverelor, astfel încât dumneavoastră să vă puteți concentra pe afacerea dumneavoastră fără să vă faceți griji cu privire la infrastructura tehnică.

AWS (Amazon Web Services)

Colaborăm cu AWS, una dintre cele mai populare platforme de servicii cloud, pentru a oferi soluții scalabile și flexibile de hosting și stocare în cloud. AWS ne permite să configurăm și să gestionăm infrastructura de servere într-un mod sigur și eficient, adaptată nevoilor dumneavoastră. Putem implementa servicii precum Amazon EC2 pentru mașini virtuale, Amazon S3 pentru stocare în cloud, Amazon RDS pentru baze de date gestionate și multe altele. Cu AWS, avem capacitatea de a scala rapid infrastructura în funcție de creșterea traficului și de cerințele dumneavoastră în continuă schimbare.

Microsoft Azure

Colaborăm și cu platforma Azure de la Microsoft, oferind servicii de hosting și gestionare a infrastructurii în cloud. Azure ne permite să creăm și să implementăm soluții personalizate pentru afacerea dumneavoastră, oferind flexibilitate și scalabilitate în funcție de nevoile dumneavoastră. Putem utiliza servicii precum Azure Virtual Machines pentru configurarea mașinilor virtuale, Azure App Service pentru implementarea și gestionarea aplicațiilor web, Azure SQL Database pentru baze de date gestionate și multe altele. Azure ne oferă un set complet de unelte și servicii pentru a asigura performanță și securitate maximă a aplicațiilor dumneavoastră în cloud.

Cloudflare

Pentru protecția și securitatea aplicațiilor web, colaborăm cu Cloudflare, o platformă globală de securitate și performanță a internetului. Cloudflare oferă soluții de protecție împotriva atacurilor DDoS, firewall de aplicație web (WAF), gestionarea traficului și distribuția conținutului (CDN), accelerarea vitezei de încărcare a paginilor și multe altele. Integrând Cloudflare în infrastructura de servere, putem asigura că aplicațiile dumneavoastră sunt protejate împotriva amenințărilor de securitate, se încarcă rapid și oferă o experiență utilizator excelentă.

× Scrie-ne pe WhatsApp