Petrila
+40 0746 653 576
contact@ithd.ro

Termeni si Conditii

 

 

Termeni si Conditii

Bine ați venit la Digital Edge, companie specializată în servicii de web development, web design, consultanță IT și integrare AI. Accesarea și utilizarea acestui site web (ITHD.RO) sunt supuse următorilor termeni și condiții. Vă rugăm să citiți acești termeni și condiții în întregime înainte de a utiliza site-ul nostru.

  1. Accesul și Utilizarea: Prin accesarea și utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord să respectați acești termeni și condiții și toate legile și reglementările aplicabile. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru.
  2. Drepturile de Autor și Proprietatea Intelectuală: Conținutul și materialele afișate pe site-ul nostru, inclusiv, dar fără a se limita la texte, grafică, logo-uri, imagini, clipuri audio și video, sunt protejate de drepturile de autor și de alte legi privind proprietatea intelectuală. Nu aveți dreptul să copiați, reproduceți, distribuiți sau modificați acest conținut fără permisiunea noastră scrisă în prealabil.
  3. Informații și Precizie: Ne străduim să furnizăm informații precise și actualizate pe site-ul nostru. Cu toate acestea, nu putem garanta că informațiile furnizate sunt complete, corecte sau actualizate în mod constant. Utilizarea informațiilor de pe site-ul nostru se face pe propria răspundere.
  4. Protecția Datelor și Confidențialitatea: Respectăm confidențialitatea datelor dvs. personale și ne angajăm să protejăm confidențialitatea și securitatea acestora conform Politicii noastre de confidențialitate. Vă rugăm să citiți Politica noastră de confidențialitate pentru a înțelege modul în care colectăm, utilizăm și protejăm informațiile dvs. personale.
  5. Linkuri către Site-uri Terțe: Site-ul nostru poate conține linkuri către site-uri terțe. Aceste linkuri sunt furnizate doar în scop informativ și nu constituie o aprobare sau recomandare din partea noastră. Nu suntem responsabili pentru conținutul sau politica de confidențialitate a acestor site-uri terțe.
  6. Limitarea Răspunderii: Utilizarea site-ului nostru este pe propria răspundere. Nu ne asumăm nicio răspundere pentru orice daune, inclusiv daune directe, indirecte, incidentale, speciale sau consecințiale rezultate din utilizarea sau imposibilitatea de a utiliza site-ul nostru.
  7. Modificări ale Termenilor și Condițiilor: Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment. Orice modificări vor intra în vigoare imediat după publicarea acestora pe site-ul nostru. Continuarea utilizării site-ului nostru după astfel de modificări constituie acceptul dumneavoastră al termenilor și condițiilor modificate.
  8. Contactați-ne Dacă aveți întrebări, nelămuriri sau solicitări referitoare la acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați prin intermediul informațiilor de contact furnizate mai jos.

Digital Edge SRL

Strada 8 Martie bl. 16 ap. 24, Orașul Petrila, Județul Hunedoara, Cod poștal 335800, România

E-mail: contact@ithd.ro

Acești termeni și condiții reprezintă acordul integral dintre dumneavoastră și Digital Edge SRL în ceea ce privește utilizarea site-ului nostru. Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni și condiții și să ne contactați dacă aveți întrebări suplimentare.

× Scrie-ne pe WhatsApp